Select Page

 El president del Comité Electoral explica el procés de consulta


El president del Comité Electoral del Partit Popular alteà, Domingo Berenguer, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per a donar a conéixer el procés de consulta que des de la seua agrupació s’ha amb figurat i dirigit a afiliats del PP a Altea. Com ha explicat Berenguer, el propòsit d’este procés no és un altre que el de mobilitzar els militants a què expressen la seua opinió respecte a la pròxima candidatura.


Segons les dades aportades per Berenguer, des de hui i fins al pròxim dia 16, en horari de 18:00 a 21:00h, els afiliats podran depositar en una urna ubicada a la seu local del partit el qüestionari que els ha sigut remés als seus domicilis. En el dit qüestionari es pregunta quina persona hauria d’encapçalar la pròxima candidatura; quines persones hauria d’incloure la candidatura i quines són les inquietuds o suggeriments de l’afiliat en qüestió. La consulta té caràcter anònim, d’ací que les paperetes vagen incloses en un sobre en blanc, igual que ocorre en les eleccions.
El president del Comité Electoral ha apuntat que “qualsevol afiliat que no haja rebut el qüestionari pot sol·licitar-lo a la seu de l’agrupació, en la que hi ha disponibilitat del mateix”.
A més, Domingo Berenguer ha volgut deixar clar que “no es tracta d’un procés de primàries, ja que no hi ha disputa entre candidats, sinó d’un procés consultiu, els resultats del qual tindrem en compte a l’hora de configurar la candidatura”. “Es realitzarà una acta amb els resultats i es guardarà baix clau perquè qui vullga puga conéixer els resultats del procés de consulta una vegada transcorregudes les eleccions”, ha puntualitzat el representant popular.
Per a concloure Berenguer ha invitat a la participació als 689 militants que en este moment té el Partit Popular d’Altea.


 

Pin It on Pinterest