Select Page

Pròxim dia 14 d’octubre a les 20h a la Casa de Cultura d’Altea


 
Mohammed El Mamun Brahim com delegat del poble sahrauí a la Comunitat Valenciana, oferirà una xarrada relativa a la situació que es viu en l’actualitat en el Sàhara occidental junt amb Felipe Briones, secretari general de l’Associació Internacional de Juristes per a la zona sahrauí. A partir de les 20 h del dijous 14 d’octubre i en la Casa de Cultura d’Altea s’explicarà no sols quin ha sigut el procés polític i social que hi ha portat a la situació actual del Sàhara ocupat, sinó també una anàlisi del present oferint possibles eixides i solucions respecte d’això. Briones per la seua banda donarà a conéixer tot el que l’Associació que representa ha desenvolupat en la zona com a Observadors Internacionals en els juís contra els activistes sahrauís així com l’assistència a entitats internacionals recordant la recent assistència a nacions Unides per a denunciar la constant violació dels Drets Humans que els representants policials marroquís realitzen en la zona.


 

Pin It on Pinterest