Select Page

L’actuació està finançada pel 2n Pla E i el seu cost ascendix a 110.000€


L’Equip de Govern, encapçalament per l’alcalde Andrés Ripoll, s’ha desplaçat fins a Palau Altea per a veure de primera mà l’estat en què es troben les obres d’adequació d’una nova sala d’usos múltiples de més de 100 metres quadrats. Espai que fins al moment no reunia les condicions necessàries per a ser utilitzat i que amb la reforma estarà destinat a convertir-se en seu dels dos grups de teatre existents en el municipi, així com a albergar representacions teatrals de xicotet format; segons les dades oferides per Miquel Zaragoza, edil de Cultura i el propi alcalde.


En la seua intervenció, el responsable municipal de Cultura ha indicat que es tracta d’una obra finançada pel 2a Pla E del Govern Central amb un cost de 110.000€. “Com es veu des de l’Ajuntament i des del Govern de la nació s’està apostant per la Cultura. Una mostra d’això és esta obra i les altres moltes que s’han realitzat en esta legislatura”, ha destacat Zaragoza.


De les qüestions tècniques de l’actuació ha parlat Vicente Sellés, director d’obra, qui ha puntualitzat, “les obres consistixen en l’adequació d’un espai que estructuralment ja existia per a convertir-ho en sala d’usos múltiples i el que hem fet és, com té una altura molt important, col·locar a la planta baixa el que són les sales d’assaig, els magatzems de vestuari i escenografia i la part de neteges. En l’entreplanta hem col·locat la part de despatxos i una passarel·la d’il·luminació que permetrà que es facen jocs de llums inclús durant els assajos dels grups”. Sellés ha explicat que la zona ha sigut adequada per a evitar els problemes existents d’humitat, s’ha millorat l’acústica i s’aplica la normativa vigent de renovació d’aire, condicions d’evacuació i altres exigències que establix la Llei.


Per la seua banda, l’alcalde ha comentat que des de l’Equip de Govern i a través de les diferents inversions procedents d’altres administracions, “s’està intentant adequar tots eixos espais existents en Palau per a donar-los un millor ús”. Andrés Ripoll ha recordat que este mateix any s’ha habilitat la sala d’exposicions Navarro Ramón i en breu s’inaugurarà la primera de les mostres que albergarà l’esmentat espai.


“Esta és una de les 14 obres del 2n Pla E que es van a dur a terme a Altea, el conjunt suma una de la qual xifra d’inversió de 2. 700.000€. Igual que va succeir en el 1r Pla E estem complint terminis i veient els resultats”, ha conclòs l’alcalde.

Pin It on Pinterest