Select Page

Alcalde i regidor de Comerç mostren suport institucional a l’esdevenimentDel pròxim 9 al 12 d’octubre tindrà lloc la XIX edició de Firaltea al Palau d’Esports Vila d’Altea, en horari de 10:00 a 22:00h amb entrada lliure; així ho van donar a conéixer en la vesprada d’ahir el president de l’entitat organitzadora AEPA, José Davó; els responsables de l’empresa organitzadora Line, el regidor de Comerç, Miquel Zaragoza i l’alcalde, Andrés Ripoll, els que van posar de manifest el suport de l’Ajuntament a tan important cita empresarial i comercial.


“És la millor fira comarcal que es fa a la Comunitat Valenciana d’este tipus. Cap fira té el públic i nombre d’expositors que reunix Firaltea”, indicava José Davó durant la presentació de l’imminent esdeveniment.


Des de Comerç, Zaragoza explicava que “la Fira arriba amb molta força, importants canvis i més il·lusió que mai”; a la qual cosa afegia, “des de Comerç apostem ferm per la proposta”. Segons va desvelar l’edil, el 70% dels expositors presents en la passada edició repetixen enguany i entre l’oferta es troben empreses procedents de distints punts de la província d’Alacant. Miquel Zaragoza concloïa la seua intervenció felicitant a l’Associació d’Empresaris i Professionals d’Altea i al grup Line pel seu treball i esforç.


Els detalls de Firaltea 2010 van arribar de la mà del Grup Line i els seus responsables, Javier Maroto i Teresa Tello, els que van indicar que a falta d’una setmana de la celebració està confirmada la participació de 140 expositors. Entre eixos expositors es troba el Cos de la Guàrdia Civil; la Creu Roja; empreses turístiques; empreses relacionades amb la celebració d’esdeveniments, com per exemple bodes; hi haurà un espai dedicat a l’esport; es duran a terme activitats per a xiquets; estarà present una àmplia oferta gastronòmica; balls llatins, i un gran etc. a fi d’oferir un canvi important a esta edició, en la que els seus organitzadors han optat per realitzar una destacada inversió en publicitat. A més des del grup patrocinador Garden Center s’instal·larà un jardí de considerables dimensions a l’entrada de la Fira. Esta és una opció que ha caracteritzat a Firaltea durant molts anys i que l’organització ha volgut recuperar.


“L’Ajuntament, davant d’una iniciativa d’este tipus no té més remei que recolzar-la tot el que puga i és el que farem”, declarava l’alcalde. Andrés Ripoll també va agrair el treball de l’organització i la participació dels més de 140 expositors que mostraran la seua oferta a Altea del 9 al 12 del present mes a través de Firaltea 2010.


El primer edil ha invitat als alteans, residents en la comarca i visitants a disfrutar de Firaltea i ha recordat que l’horari de la mostra és molt ampli, de 10 a 22:00h ininterrompudament.


La inauguració oficial tindrà lloc el dissabte 9 a les 18h i l’entrada a la Fira és gratuïta.


 

Pin It on Pinterest