Select Page

El concert es durà a terme en la galeria Klaus Kramer el divendres 10 de setembre


Josep Vicent i Palau Altea presenten Insound, un projecte innovador del músic i compositor alteà on incorpora distintes disciplines artístiques a què suma les noves tecnologies creatives. Un projecte multidisciplinari que podrà conéixer-se el divendres 10 de setembre a partir de les 22.30 h a la galeria Klaus Kramer (C/Comte d’Altea, 17).


Josep Vicent arriba amb el seu grup de sempre, Amsterdam Percussión Group en Drum Works 1.0 en col·laboració amb la ballarina i coreògrafa, Clara Barberà i el vj Warren Ganser de Sud-Àfrica.
Amb esta estrena, el músic i compositor pretén “acostar els sons del nostre entorn en comunió amb les noves músiques minimalistes i l’energia de l’expressió rítmica de la percussió”. Insound està a més obert a diferents corrents, estils i disciplines i en ell convergix la dansa, la música contemporània i la clàssica, el vídeo creació, l’electrònica, etc.. En paraules de l’artista “Insound és dinàmic, experimentat en la gestió artística de projectes diversos amb experiència en gires i produccions en més de 20 països”. Així mateix, un dels objectius que té Vicent és la recuperació d’espais alternatius de creació i interpretació com ara la galeria Klaus Kramer “en un procés d’adaptació contínua als canvis de la societat en què vivim”, puntualitza el músic.
Insound compta amb una pàgina web en què poder escoltar l’obra de Josep Vicent i conéixer més detalls sobre el projecte, www.insoundco.net o www.josepvicent.com .

Pin It on Pinterest