Select Page

La Portaveu del Grup Municipal Popular, Anabel Zaragoza, ha comparegut públicament per a explicar que el consistori ha de refusar una partida de 8.418€ per haver incomplit les formes previstes d’adjudicació en l’execució de la pista multiusos del CP Altea la Vella, corresponent al 2n Pla E. Segons les dades aportades per l’edil popular, “l’Ajuntament haurà d’assumir el cost del la realització del projecte i direcció d’obra per haver-se adjudicat a una Comunitat de Béns; una cosa que no permeten les bases”.


“de nou l’Equip de Govern que presidix Andrés Ripoll ha comés un error en la seua gestió i ha de renunciar a part d’una quantitat concedida pel 2n Pla E que subvenciona l’Estat. En el seu dia ja denunciem que en el 1er Pla E Altea va haver de renunciar a 200.000€ més que ens corresponien pel nombre d’habitants que tenim a Altea i que es van deixar perdre”, ha indicat la Portaveu del PP. Saragossa ha manifestat, “arran d’eixa denúncia que vam fer en el seu dia, l’ocultisme a les obres a realitzar i les adjudicacions que l’Equip de Govern realitza s’ha convertit en una cosa sense precedents”.


Respecte a la qüestió abordada en el dia de hui, Anabel Zaragoza ha declarat que “l’Equip de Govern s’ha vist obligat a prendre un acord per Junta de Govern Local per a declinar a les quantitats corresponents a la realització del projecte i direcció d’obra per a la pista poliesportiva del C.P. Altea la Vella per un import de 8.418€, per haver incomplit les formes previstes en l’adjudicació. Quantitat que hauria d’haver sigut subvencionada i que haurà de ser assumida per l’Ajuntament”.


Segons Zaragoza “l’Equip de Govern ara es veu en l’obligació de demanar al Ministeri que solucione i assumisca l’error que han comés els nostres governants fent randes de boixets”. “Totes estes accions desafortunades són responsabilitat de l’Equip de Govern a qui els importa poc que els seus errors els hàgem de pagar els ciutadans. Esperem que estos prenguen nota de la deixadesa i despreocupació total de l’Equip de Govern quant a obligacions contretes”, ha conclòs la Portaveu Popular, Anabel Zaragoza.


 

Pin It on Pinterest