Select Page

Ahir dimarts es va celebrar a Vil·la Gadea l’acte final de l’Escola d’Estiu 2010. Les regidories d’Educació i de Benestar Social van organitzar un dia de convivència en l’entorn de Vil·la Gadea amb la finalitat de dur a terme un intercanvi cultural gastronòmic. Este intercanvi tenia com a objectiu que els xiquets i xiquetes portaren menjar elaborat per ells mateixos amb l’ajuda dels seus pares.


Al llarg de tots els mesos de juliol i agost l’Escola d’Estiu 2010 ha treballat la temàtica “Què vols ser de major”. Han participat 50 xiquets i xiquetes els que no tan sols han desenvolupat múltiples activitats incorporades en el programa del curs sinó que també han estat a la Finca Santa Bárbara realitzant jocs tradicionals i s’han format en Educació Viària gràcies a un taller dut a terme per la Policia Local.


 

Pin It on Pinterest