Select Page

 L’Ajuntament destina 80.000€ del 2n Pla E a millorar les instal·lacions del Conservatori


Este matí, l’alcalde, el Regidor de Cultura i el director del Conservatori, acompanyats per alguns dels edils de l’Equip de Govern, han visitat les instal·lacions del Conservatori. Com ha indicat el responsable de Cultura, Miquel Zaragoza “l’actuació ha consistit a insonoritzar les tres aules ubicades en el que antigament eren els tallers de la Facultat de Belles Arts, perquè es puguen realitzar audicions i impartir classes, a més de reparar les canaleres de l’edifici principal per a evitar les humitats que es produïen en època de pluges”.


A més, Zaragoza ha volgut significar que “esta és la segona reforma que realitzem al Conservatori Municipal, ja que quan arribem al Govern les instal·lacions es trobaven en precari i hem hagut d’invertir gran quantitat de diners a adequar-les instal·lacions, sobretot la zona de l’annex”. “Com veieu s’està fent un esforç important per a millorar les instal·lacions del Conservatori perquè apostem per l’ensenyament musical, a pesar dels retalls que la Conselleria aplicarà en este camp”, ha afegit Miquel Zaragoza.


Retall, que segons les dades aportades per l’alcalde, Andrés Ripoll, afecten el 57% de la subvenció que es rebia de Conselleria per al manteniment del Conservatori i el cost del professorat. Una xifra que ascendix a 80.000€ de subvenció anual que es deixaran d’ingressar. Per a Ripoll “és una xifra molt important que el Conservatori deixarà de rebre i des de l’Ajuntament estem estudiant quines mesures s’ adoptaran, perquè en estos moments l’Ajuntament no pot assumir eixe gasto”.


En el transcurs de la visita, l’alcalde ha comentat que l’actuació del Conservatori és una de les 14 obres que es van a executar a Altea a càrrec del 2n Pla E. El cost de l’actuació ha ascendit a 80.000€ i ha sigut finançada amb fons del 2n Pla E del Govern Central.


Finalment el director del Conservatori, Juan Tomás Laviós ha agraït al consistori, en particular a l’àrea de Cultura, les millores dutes a terme i ha destacat que “s’han realitzat dins del termini previst de les vacances, amb la qual cosa el nou curs començarà amb tota normalitat”.

Pin It on Pinterest