Select Page

Des de demà 1 de setembre al 24 d’eixe mateix mes romandrà obert el termini de matriculació en el programa municipal de FPA -Formació de Persones Adultes-; així ho han donat a conéixer la regidor d’Educació, Pepa Perles. La matrícula, de caràcter gratuït, haurà de formalitzar-se en l’annex de l’Institut Bellaguarda, lloc on s’impartixen les classes, en horari d’11:00 a 14:00h, de dilluns a divendres.


En la seua intervenció Pepa Perles ha recordat que gràcies a les inversions realitzades per l’actual Equip de Govern, s’ha adaptat el centre perquè es poguera impartir el segon nivell del segon cicle i “a més hem fet un altre esforç ampliant el personal docent, el cost del qual ha anat a càrrec de l’Ajuntament perquè la Conselleria ens va denegar una ajuda que per llei ens correspon. Ajuda que esperem rebre enguany”, ha puntualitzat Perles.


Pepa Perles hi ha detallat els estudis que al Centre de Formació de Persones Adultes es cursen, com és un 1r cicle en què s’impartiran cursos d’alfabetització, lectura per a neolectors i educació de base; un 2n cicle, integrat pel primer nivell per al Graduat en Educació Secundària; classes d’espanyol i classes de valencià en quatre nivells: oral, elemental, mitjà i el superior; a més de la preparació per a la Prova Lliure de GES, Graduat en Educació Secundària i el Segon Nivell del Segon Cicle per a obtindre la Diplomatura de Secundària.


Segons les dades aportades per la responsable municipal d’Educació, l’any passat van ser quasi 300 els alumnes matriculats en el Centre, xifra que s’espera aconseguir també en el pròxim curs i que Perlés ha qualificat de “important”.

Pin It on Pinterest