Select Page

La nova teulada es troba ubicada en l’accés als banys de la planta baixa de l’edifici central


La regidor d’Educació, Pepa Perles, i el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, han visitat este matí les obres de la nova teulada que s’està executant al C.P. El Blanquinal. Una actuació que millorarà l’accés als nous banys situats a la planta baixa de l’edifici central del dit centre.


Durant la visita, la responsable d’Educació ha subratllat que “esta teulada és una antiga demanda del Consell Escolar que permet l’accés dels xiquets i xiquetes als banys sense que es vegen afectats per la pluja”. Perles ha recordat que els banys “van ser els que es van reformar a principi de legislatura perquè els anteriors estaven inutilitzables”. Així mateix, ha informat que “s’ha atés una altra de les demandes del Consell Escolar com era pujar la fossa d’arena; a més de pintar el menjador i executar la neteja en profunditat que cada any s’escomet a l’inici de curs”.


“Amb esta obra es complix la promesa que tot estiga preparat per al començament de curs i d’acord amb les demandes del consell escolar”, ha conclòs l’edil socialista.


 



 

Pin It on Pinterest