Select Page

Els artesans valoren positivament la temporada a pesar de la crisi


La directora de Comerç, Consum i Artesania, Silvia Ordiñaga, va visitar dijous passat la XVII Mostra d’Artesanía d’Altea acompanyada de l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, el regidor de Cultura i Comerç Miquel Zaragoza i altres membres de la corporació municipal. En la visita van ser guiats per Marta Williams, presidenta de la Unió d’Artesans d’Altea.


La directora, que depén de la conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació, es trobava realitzant una ronda pels diferents esdeveniments que subvenciona la Direcció General. Ordiñaga va manifestar que “és una fira que ha aconseguit una notorietat, té fama, i ve tant gent que estiueja en la zona com a visitants que acudixen expressament a emportar-se un mostra dels artesans que participen”.


De la mateixa manera va valorar molt positivament el fet que tots els productes siguen purament artesans “que és la que toca en este tipus d’esdeveniments”


Andrés Ripoll, va voler “agrair la visita i la contínua col·laboració i implicació que anem tenint amb la Direcció d’Artesania i esperem tornar-la a tindre entre nosaltres l’any que ve”. Miquel Zaragoza, regidor de Cultura i Comerç de qui depén la Mostra, va ressaltar “l’alta qualitat de la peces presentades tant a concurs com exposades de venda al públic”.


Marta Williams, presidenta d’UNART, va agrair la vista d’autoritats i va afegir que “la fira d’Altea és un exemple reconegut a nivell nacional de coses ben fetes”. Quant a la crisi i el seu reflex en el sector va explicar “cada artesà és un món, l’any passat va ser molt roín però enguany hem pujat un poc”. Així mateix va valorar molt positivament les millores introduïdes enguany amb els nous llocs.


La Mostra romandrà a la Plaça de l’Església fins al 4 de setembre.

Pin It on Pinterest