Select Page

La comissió de Festes de Sant Lluís 2010 agraïx a l’Ajuntament la seua col·laboració per mitjà d’una placa commemorativa


La regidoria d’Infraestructures, regida per Santiago Ronda, ha finançat la construcció d’una fossa asèptica a l’era de Sant Lluís a petició de la Comissió de Festes 2010, encapçalada pels Clavaris Francisco Bolo i Mª Luisa Merenciano i els Clavaris d’Honor, Matías Cortés i María Bolo. Una actuació el cost de la qual ascendix a 8.500€ i que ha sigut qualificada com “necessària” i “urgent”, tant pel Clavari com pel responsable municipal de Servicis.


A mitjan matí, Ronda, acompanyat per l’edil de Cultura i Turisme, s’ha desplaçat fins a Sant Lluís per a veure de primera mà el resultat de les obres. En l’era els edils socialistes han sigut rebuts per Francisco Bolo, qui els ha mostrat les noves infraestructures; moment que ha aprofitat per a agrair a l’Ajuntament i concretament a Ronda la col·laboració municipal rebuda. Col·laboració que ha quedat plasmada en una placa d’agraïment.


Per la seua banda, Bolo ha significat la importància de l’actuació indicant que “les obres han consistit en l’execució d’una fossa asèptica que no existia i que provocava que les aigües negres traspuaren en la part baixa de l’era”. A açò ha afegit “Hem posat una fossa estanca de 12.000 litres, que ens ha subvencionat l’Ajuntament, per al que hem hagut de trencar part de les parets del que antigament era la casa de la Mestra -en les escoles- que després hem reconstruït, junt amb una millora de la cuina”.


“Des de fa anys era evident que esta infraestructura era necessària perquè quan se celebren les festes i es feia ús de les neteges les aigües negres se n’anaven als bancals, amb la consegüent olor i problema sanitari que calia corregir”, ha puntualitzat Santiago Ronda.


A més Santiago Ronda ha agraït a la Comissió de Festes de Sant Lluís, en especial al Clavari l’acció de col·locar una placa d’agraïment. “L’actual Equip de Govern estem per a servir els ciutadans i ens sentim molt honrats pel detall, però el que no imaginava jo és que en la placa hi havia una distinció especial cap a la meua persona. Crec que no meresc eixa distinció, és una sorpresa que m’he trobat i vull significar que no és una obra d’este regidor, sinó de l’Equip de Govern que en definitiva el que fa és servir els ciutadans i als veïns d’Altea”, ha conclòs Ronda.


Quant a les pròximes festes de Sant Lluís, cal dir que donen inici hui amb la inauguració del Novenari i que conclouran dilluns que ve 30 d’agost amb la Solemne Missa de Difunts, el concurs de paelles, la vesprada infantil, l’actuació de l’orquestra Pompeia i el concurs de disfresses.


Un any més, la comissió de festes ha organitzat un variat programa replet d’activitats per a totes les edats que tindrà els seus dies centrals del 27 al 30 d’agost.


Nota: programa de festes en fitxer adjunt.

Pin It on Pinterest