Select Page

Amb una inversió de 238.000 euros s’ha construït un nou depòsit d’aigua que permetrà la millora en l’abastiment a Altea la Vella i a la urbanització de la serra, Alhama Spring. Este depòsit té una capacitat de 500 m3 i estarà en ple funcionament a partir de mitjan de setembre. Així ho ha comunicat l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, que ha destacat la necessitat de millora que presenta el municipi quant a infraestructures de clavegueram i servici d’aigua potable “moltes d’elles es troben un poc abandonades sobretot en la zona de la serra de Bèrnia i la nostra intenció ha sigut sempre treballar pels ciutadans i millorar eixos servicis”. “Amb este nou depòsit, ha continuat explicant Ripoll, se solucionen els múltiples problemes que es tenien amb l’antic depòsit Alhama Spring 1 per les seues fugues que posaven en perill l’abastiment”.
En la presentació d’este nou depòsit, l’alcalde ha estat acompanyat per part de l’equip de Govern amb el regidor d’Infraestructures al cap. Santiago Ronda ha explicat que eixe nou depòsit “està compost per dos gots que donen cobertura per un costat a la urbanització Alhama Spring i per un altre a Altea la Vella”. Ronda ha detallat que esta inversió procedix del procés d’adjudicació del servici d’aigua potable a Altea ja que en les bases de contractació s’obliga a l’empresa adjudicatària (Tyosa-Aguas de València) a realitzar una sèrie determinada de millores en les infraestructures del servici públic.
Tant el regidor delegat d’Infraestructures com el cap de servici de Tyosa, Fernando González, han avançat que en breu este depòsit estarà ja en ple funcionament. González ha remarcat les deficiències de les infraestructures existents fins al moment, “perquè no complien amb la reglamentació tecnicosanitària. Un dels depòsits, Alhama Spring 1, estava en una situació deplorable que ara amb esta nova instal·lació resolem a més dels automatismes que introduïxen les millores tècniques per al control i distribució de l’aigua”.

Pin It on Pinterest