Select Page

L’equip de govern socialista ha estat treballant per a arreglar el problema legal que va generar Miguel Ortiz amb la parròquia de Sant Llorenç amb el seu electoralisme.
El regidor d’Hisenda, Eloy Hidalgo, ha assenyalat hui la seua sorpresa davant de la roda de premsa del grup popular sobre l’església de la parròquia de Sant Llorenç afirmant que el PP ha enganyat als veïns d’Altea. Hidalgo ha fet un cronologia dels esdeveniments, en el 2006, l’anterior equip de govern popular va encomanar la contractació d’unes obres a través de l’associació de veïns de l’Olla, firmant un conveni i dient-los que les obres les pagaria l’ajuntament, “Ningú s’ha preguntat perquè es va contractar una obra a través de l’associació?” s’ha preguntat Hidalgo. El regidor d’Hisenda s’ha lamentat de l’engany que va realitzar el grup popular als alteans “botant-se a la torera la llei de contractació d’administracions publiques i ho va fer sense consignar dotació pressupostària” i, ha afegit Hidalgo, “encara que l’ajuntament haguera volgut pagar l’obra, no haguera pogut perquè es tractava d’una contractació al marge de la llei, que no tenia dotació pressupostària i a la que no van destinar ni un sol euro de les inversions que van vindre després”
L’equip de govern socialista ha estat treballant amb “els veïns per a establir els passos legals que havien d’escometre, tant ells com l’ajuntament per a poder eixir del problema” ha indicat Eloy Hidalgo, a continuació ha explicat que l’ajuntament ha tingut “que utilitzar la figura legal del reconeixement de deute judicial” al declarar “lesiu” l’acord i per tant poder pagar, seguint el procés administratiu. “La relació contractual és entre l’empresa constructora i l’associació de veïns, no amb l’ajuntament i el que no va fer este equip de govern és botar-se la llei com ha fet el partit popular” ha afirmat l’edil.
Hidalgo ha assenyalat que “l’únic responsable d’eixes factures estiguen sense pagar és el partit popular al contractar al marge de la llei quan governaven i, no consignar dotació pressupostària i no pagar quan l’ajuntament va ingressar els sis milions i mig d’euros per la urbanització del riu Algar”. “l’Única cosa que fa el PP és donar rodes de premsa sensacionalistes allunyades de la realitat dels alteans intentat camuflar la seua incapacitat municipal i intentar generar alarma social” ha assenyalat l’edil socialista

Pin It on Pinterest