Select Page

La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Altea, Carolina Punset, ha anunciat el 5é Marató de Donació de Sang que tindrà lloc el dimecres 21 de juliol de 9:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:30 al Centre Social d’Altea  “per a cobrir l’escassetat de donacions dels mesos estivals”.


“A hores d’ara hi ha una necessitat important de cobrir reserves de sang grup 0 i grup A” ha manifestat el doctor Carlos Clavijo el qual també hi ha assenyalat que “per als bancs de sang les èpoques mes difícils són estiu i nadal”. El representant del centre de transfusions ha explicat que en essència “els requisits mínims són trobara bé de salut, tindre entre 18 i 65 anys, així com pesar mes de 50 quilos. Posteriorment s’envien els resultats analítics al domicili dels donants. Una vegada acabat la donació el centre oferix un refrigeri que consta d’un entrepà i uns refrescos per a recuperar-se d’esta donació”


Ángel Hernández, president d’ADSPA, ha afegit que enguany s’inclourà un xicotet detall d’un clauer de regal per als donants. El doctor Hernández ha sol·licitat als donants habituals que intenten convéncer primers donants perquè realitzen la seua primera visita ja que açò ajuda combatre eixa por inicial al que desconeix.

Pin It on Pinterest