Select Page

La regidora d’Educació, Pepa Perles, va informar este matí de l’obertura del termini per a la matriculació este divendres 16 de juliol al Col·legi Públic Garganes de 9:00 a 14:00. El preu “es manté en la mateixa quantitat que el mes de juliol amb la mateixa subvenció per als xiquets empadronats a Altea” 100 euros, mentres que per a la resta serà de 140 euros igual que l’any passat.


El pagament es pot fer de manera presencial este divendres al centre o en cas d’impossibilitat d’assistència física, es pot realitzar el pagament de la matrícula en el número de compte de la Caixa 2100 3980 2702 0007 5185 indicant en la transferència el nom de l’estudiant. Segons Perles “posar el nom del xiquet, no posar el nom dels pares, així es facilita el procés administratiu i presentar una còpia del rebut al centre”.
L’escola d’Estiu per a jóvens de 4 a 12 anys s’ha organitzat amb la temàtica “què vols ser de major” on els alumnes coneixen els oficis que tenien els nostres avantpassats i els que existixen actualment. L’objectiu és donar una alternativa del col·legi durant l’estiu on els xiquets aprenguen, juguen i disfruten amb activitats lúdiques.

Pin It on Pinterest