Select Page

La Casa de Cultura d’Altea acull des de divendres passat 2 de juliol una mostra de peces premiades com “peça única” d’estos 28 anys de Mostra d’Artesanía. Més de 40 peces es poden observar en vitrines i expositors a la zona de la Biblioteca Municipal i es mantindran tot l’estiu fins a finalitzar agost. Així ho ha donat a conéixer el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, afegint que esta “inauguració es va realitzar divendres passat amb la presència de més de 50 persones la majoria artesans i artistes”. Zaragoza ha destacat la importància de la mostra qualificant-la de “molt interessant ja que podem comprovar l’evolució de la creació dels artesans i veure en el seu conjunt totes les peces guanyadores al llarg d’estos anys”.


Igualment, este cap de setmana s’inicia ja la temporada estival amb la instal·lació de les casetes de la Mostra en la Plaça de l’Església. La Mostra d’Artesanía enguany romandrà exposada fins al 4 de setembre. Per al regidor “la Mostra d’Artesanía d’Altea és ja un referent de tot les mostres artístiques de l’estiu en tot l’estat espanyol”.

Pin It on Pinterest