Select Page

Diverses activitats han commemorat estos dies en el Conservatori Professional de Música d’Altea el final del curs 2009-2010.
El dimecres 23 de juny es va celebrar un concert en Palaualtea de l’Orquestra de Corda i la Banda del mateix centre. Aprofitant l’ocasió es va fer entrega per part de Javier Serrat, en nom de Caixaltea, d’un contrabaix donat per l’esmentada entitat al Conservatori. També es van entregar durant l’acte, els diplomes als alumnes que han finalitzat els estudis corresponents a les Ensenyances Professionals i els premis del VI Concurs d’Interpretació.


Des del Conservatori es va agrair tant a Caixaltea com a l’Ajuntament i al seu Regidor de Cultura Miquel Zaragoza, l’ajuda i atenció que dediquen any rere any al Conservatori.


El dijous 24 de juny es van donar cita en el Conservatori les bandes i orquestra de les E. Elementals que van realitzar una gran actuació en les instal·lacions del centre. Després del concert, va tindre lloc la tradicional berenar de fi de curs, patrocinada per l’AMPA del conservatori. Cal destacar el gran esforç que realitza l’AMPA del centre ja que al llarg del curs ha participat i col·laborat en totes les activitats de l’entitat educativa.

Pin It on Pinterest