Select Page

El president de la Generalitat va entregar els guardons en l’acte oficial que va tindre lloc ahir a Dénia


El regidor de Medi Ambient i platges, Santiago Ronda, va arreplegar ahir a Dénia les dos banderes blaus que acrediten la qualitat de les platges alteanes de Cap Blanc i La Roda. L’acte va estar presidit pel president de la Generalitat, Francisco Camps, on també es va comptar amb la presència del vicepresident de la Fundació d’Educació Ambiental, entitat que atorga estos distintius, Eduardo Peris, el conseller de Medi Ambient, Juan Cotino, la secretària autonòmica de Medi Ambient, Mª Ángeles Ureña, i representants de la resta de municipis guardonats.


En paraules de l’edil alteà, “és una satisfacció aconseguir les dos banderes blaus per a les nostres platges que s’han aconseguit gràcies a l’esforç de l’equip de Govern i dels tècnics municipals”. A més, Ronda ha afirmat que “apostem pel turisme i treballem perquè les nostres platges estiguen en les millors condicions possibles de cara a la temporada estival”.


Segons ronda, per a l’obtenció d’este guardó se “han de complir uns estrictes requisits” com “demostrar la qualitat de les aigües amb analítiques constants i oferir diversos servicis imprescindibles en la costa”. En este sentit, l’edil ha recordat que les platges alteanes compten amb “zones d’accés per a discapacitats, vigilància i socorrisme”, entre altres servicis que permeten que “tant els ciutadans com els turistes disfruten de les nostres platges en les millors condicions”.

Pin It on Pinterest