Select Page

El Regidor de Cultura, Miquel Zaragoza i el director del Conservatori Municipal, Juan Tomás Laviós, han donat a conéixer el contingut de la 4a edició de “Música a Boqueta Nit”; el cicle de concerts que se celebra durant els mesos de juliol i agost, cada dijous a les 21h en la Plaça de l’Aigua. En el transcurs de la presentació, Zaragoza ha recordat l’èxit d’assistència que han tingut les tres primeres edicions i ha indicat que “l’any passat la mitjana d’assistència a cada concert va ser d’una miqueta més de 500 persones”.


Per a l’edil de Cultura, l’important nombre d’espectadors que té cada concert, “arribant als 700 en algun d’ells”, és una mostra més de la consolidació de l’activitat. “En poc de temps la iniciativa s’ha consolidat com un referent dels concerts d’estiu en la comarca i també en la província, ja que ve gent d’altres municipis a disfrutar del cicle”, ha indicat Miquel Zaragoza.


” És un dels projectes que van nàixer amb la present legislatura intentant que l’estiu fóra diferent del que venia sent fins al moment”, ha afegit el regidor. Miquel Zaragoza ha tingut paraules d’agraïment per a totes aquelles àrees i persones implicades en el bon exercici de l’activitat.


Per la seua banda, Juan Tomás Laviós, responsable de la programació de Música a Boqueta Nit hi ha detallat el contingut del cicle; nou concerts que donaran inici el pròxim 1 de juliol amb “A Boqueta Nit Band”. Seguirà el 8 de juliol amb Remigi Palmero i 4 Reed Quartet el 15 de juliol. El següent concert, 22 de juliol, anirà a càrrec de Naus Ferri Trio amb música de jazz-blues i acabarà el mes de juliol amb l’actuació de “Sartoris Music Band, banda de Folkpsicodelicrock.


Agost ho inaugurarà “Lafra, Sephardic, Klezmeer-Balcan Song” el 5 d’agost, el seguirà “Music Brass 3 el 12 d’agost i “Ensemble Ngtal” el 19 d’agost. Clausurarà el cicle el 26 d’agost Luis González i Pepe Gallec, trompeta i piano.


“Hem volgut portar un ampli palmito d’artistes amb un cert protagonisme per a les fusions entre diversos estils” , ha puntualitzat el programador.


Per a concloure Miquel Zaragoza ha ressaltat la qualitat de les actuacions previstes per a la cita i hi ha explicat que la Fundació Casa Mediterrani patrocinarà un d’ells.

Pin It on Pinterest