Select Page

El Club Hípic Altea amb la col·laboració de l’àrea de Joventut i Esports ha organitzat la V edició de jocs eqüestres adaptats que tindran lloc este diumenge dia 20 de juny en les instal·lacions de l’entitat sense ànim de lucre, en la partida Mosmai, a partir de les deu i mitja del matí. En la jornada participaran un total de 50 xiquets de 4 a 14 anys de la residència Atalaies, del col·legi Secanet i membres de l’associació Integra de TGD.
Com ha explicat l’edil de l’àrea, Eloy Hidalgo, l’objectiu és “donar a conéixer el món del cavall i els seus avantatges físics, a més de potenciar els beneficis que té l’activitat equina per a la salut”.
El responsable del Club Hípic, Alberto Llorens, ha explicat que es tracta d’una iniciativa on els participants “podran realitzar unes proves amb el cavall com encistellar una pilota en una canastra o passar per damunt d’unes barres”. En definitiva, es tracta de “realitzar un dia de convivència social on no hi haja barreres i participen els alumnes del club junt amb els xiquets discapacitats”, ha apuntat. Llorens ha aprofitat per a invitar a tot el poble d’Altea que “assistisca als jocs eqüestres ja que és una activitat oberta al públic”.
A més de la regidoria de Joventut i Esports també col·labora amb l’activitat la Federació Hípica Valenciana, Moragues Construccions, i la comissió de festes del Crist 2010.


  


 

Pin It on Pinterest