Select Page

Patricia Mora felicita els agents i els anima “a seguir en esta línia de treball”


La Policia Local d’Altea ha participat en el III Campionat Europeu de Policies locals i Bombers que va tindre lloc a València del 7 al 13 de juny. Un total de cinc agents alteans i un oficial van assistir a l’esdeveniment esportiu on van participar en les categories de ciclisme, tenis i natació, sent esta última on van aconseguir 19 medalles per al municipi, dividides en 12 ors, 3 plates i 4 bronzes.


Els agents van competir amb 5.000 esportistes de tot el continent europeu i ara esperen poder assistir a la pròxima edició que tindrà lloc en les Illes Canàries en 2012.


La regidora de Trànsit i Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, ha afirmat que “enguany han acudit més agents competint en les distintes modalitats esportives on han aconseguit grans èxits esportius per al municipi”. Per això, Mora ha felicitat la Policia Local per “les 19 medalles obtingudes” i els ha animat “a seguir en esta línia de treball”.

Pin It on Pinterest