Select Page

El grup d’artistes presenta a Palau Altea l’espectacle “IVA Inclòs”


Palau Altea s’atrevix amb una nova actuació de música i dansa hip-hop per a este dissabte 19 de juny. El grup Brodas presentarà el seu espectacle “IVA Inclòs” a partir de les 21h. Des de Cultura, el regidor, Miquel Zaragoza, ha avançat característiques de Brodas “esta formació d’artistes es nodrix de professionals que viuen dins del món d’hip-hop del que naixen continguts enèrgics i espectaculars i que ells fusionen amb les seues pròpies idees”. Saragossa ha continuat remarcant “com és habitual en este tipus de modalitat artística, utilitzen la sorpresa, l’acrobàcia, la sensibilitat i la il·lusió òptica, buscant captivar a tot tipus de públic comunicant-se a través de la dansa”.


L’espectacle presenta a 7 ballarins: Pol Fruitós, Clara Pons, Berta Pons, Angel Patiño “Kadoer”, Quim Marín “Plastik”, Albert Mendoza “Gravity” i Lluc Fruitós. La creació musical va a càrrec de Jean Philippe Barris i Lucas Cervantes “El Pulcre”; la direcció artística és de Pol i Lluc Fruitós i la música en directe de Jean Philippe Barris.

Pin It on Pinterest