Select Page

El regidor de Cultura invita a tota la ciutadania a què assistisca a les activitats musicals


El Conservatori Municipal Professional d’Altea ha organitzat un ampli programa d’activitats com a clausura del curs acadèmic 2009-2010, tal com ha desvelat el regidor de Cultura, Miquel Zaragoza. Del 8 al 23 de juny tindran lloc les audicions dels alumnes en la seu del centre, ubicat en el camí vell d’Alacant, mentres que Palau Altea acollirà el concert de clausura el pròxim dia 23 de juny a les 20.30 hores.


L’edifici annex al Conservatori serà el lloc on tindran lloc els concerts. El dia 8 de juny, serà l’audició de clarinet, viola i contrabaix a les 20.30 hores; el dia 14 de piano a les 20.30 hores; el dia 15, conjunt de saxòfon, flauta, trompa i tuba a les 19.30 hores; el dia 16, guitarra i percussió a les 20.30 hores; el dia 17, violoncel a les 19.30 hores i trompeta a les 20.30 hores; el dia 18, oboé a les 20.30 hores; i el dia 22, música de cambra, també a les 20.30 hores.
Saragossa ha felicitat ” als alumnes que han acabat el grau mitjà” i que ahir van oferir un concert a les 20 hores al Centre Cultural d’Altea la Vella. A més, l’edil de Cultura ha invitat a tota la ciutadania a què “assistisca a les activitats previstes perquè tenim sort d’albergar un Conservatori en el municipi que ens permet disfrutar de bona música”.
La festa de fi de curs tindrà lloc el pròxim dia 24 de juny en les instal·lacions del Conservatori. En este sentit, el director del centre, Juan Tomás Laviós, ha informat que a partir de les 18.30 hores “tots els alumnes disfrutaran d’un berenar que subvenciona l’AMPA”. A més, se “oferirà un concert de la Banda i l’Orquestra d’Ensenyances Elementals”, ha remarcat Laviós.

Pin It on Pinterest