Select Page

Antonio Alcaraz, Cooperativa Agrícola i Zaral han presentat “Sabor Altea” acompanyats per l’edil de Comerç i Turisme


Este matí, a Palau Altea, ha tingut lloc la presentació pública d’una iniciativa comercial sorgida de la voluntat de tres empreses alteanes, a la que han denominat “Sabor Altea”. Com han explicat Antonio Alcaraz, José Zaragoza i José Mª Pérez, gerents d’Antonio Alcaraz Grup Vitivinícola, Zaragoza Ametles i Cooperativa Agrícola d’Altea, respectivament, Sabor Altea té naix amb el doble objectiu d’augmentar la venda dels productes locals ja comercialitzats per cada una de les societats lligat a la promoció del municipi. A la presentació ha assistit també el regidor de Comerç i Turisme, Miquel Zaragoza qui ha manifestat el suport consistorial a la iniciativa.


“Em satisfà com a regidor de Comerç d’Altea l’estar hui ací participant en la presentació d’un projecte nou i que tinc molta confiança. Davant de la iniciativa, l’Ajuntament i la Regidoria que represente està recolzant amb tot el que es puga la posada en marxa d’esta idea tan il·lusionant”, ha declarat Miquel Zaragoza, qui ha desitjat una gran èxit a la iniciativa.
Encara que la presentació davant de la societat alteana tindrà lloc demà dimecres 26 de maig a les 21:00h a Palau Altea, hui els creadors de la marca “Sabor Altea” han desvelat els detalls de la iniciativa i el contingut de la mateixa. Des del Grup Vitivinícola, Antonio Alcaraz ha explicat que “Sabor Altea té dos objectius principals que són la venda dels productes d’estes tres empreses i la difusió d’Altea per la que les tres empreses tenim tant d’amor”. “Volem portar la imatge d’Altea per tot el món a través del mercat nacional i internacional en els que les tres estem presents”, ha afegit Alcaraz.


En nom de Zaral, José Zaragoza ha qualificat de “gran encert” la iniciativa perquè “en els moments de crisi que estem vivint és important posar en el mercat novetats que ens ajuden a vendre els productes locals”. “Som empresaris de base, valents i emprenedors d’iniciatives per a adaptar-nos a les noves situacions que es van donant en el mercat”, ha comentat José Zaragoza. En el transcurs de la seua intervenció, Zaragoza ha posat en relleu en reiterades ocasions el patriotisme que cap a la Vila Blanca senten Zaral, Cooperativa Agrícola i Antonio Alcaraz.


Finalment ha pres la paraula José Mª Pérez, gerent de la Cooperativa Agrícola d’Altea, qui lloat el paper dels agricultors alteans en el seu interés per mantindre viu el camp alteà. Pérez ha manifestat que amb la iniciativa es crea un canal nou de distribució de productes que ja s’estan venent en tot el món, com són per exemple l’ametla de Zaral; el vi d’Antonio Alcaraz i el nispro o la taronja dels agricultors alteans inscrits a la Cooperativa Agrícola.


Segons els detalls aportats en la presentació, els productes es presenten en lots de distintes grandàries que podran ser adquirits tant a la botiga de la Cooperativa Agrícola, com en la de Zaral a Altea; a més d’hotels, restaurants, botigues delicatessen, entre altres establiments. “Ja hi ha més de 3.000 lots en distints mercats d’Europa. Vendrem Sabor Altea com un més dels productes que les nostres empreses oferixen”, ha informat Antonio Alcaraz.


Cada una de les caixes de productes porta inclòs un catàleg promocional amb les bondats d’Altea, il·lustrades amb imatges el fil argumental de les quals és un poema.

Pin It on Pinterest