Select Page

La intenció d’Infraestructures i Seguretat Ciutadana és la de crear una rotonda


El regidor d’Infraestructures ha explicat les raons per les quals s’ha portat a realitzar la tanca de l’encreuament existent entre el carrer Pontet i l’avinguda Juan Alvado amb la col·laboració de la regidoria de Trànsit i Seguretat Ciutadana. Segons Santiago Ronda “hem decidit tancar eixe encreuament per a evitar accidents de manera que no es pot creuar augmentant la seguretat de la zona davant del gran nombre de casos i xocs que ací es produïxen”.


Les pretensions d’Infraestructures passen per la creació en la zona d’una rotonda “igual que ja hi ha una en la zona de la gasolinera Sant Blai i en la que convergix Juan Alvado amb carretera de la Nucia”, comenta Ronda. Així mateix, el regidor remarca que “no es tracta de molestar, sinó d’evitar accidents en un encreuament que té molt poca visibilitat pels maceters instal·lats en la mitjana que no et deixen veure els vehicles que per eixe encreuament passen”.


 

Pin It on Pinterest