Select Page

A les 9:30h de hui han tingut lloc les primeres sessions d’ENCONTES en les places de la Cantereria i del Mestre la Música. Contacontes destinat als més xicotets del CP Les Rotes en la Cantereria i el CP Garganes en la Plaça del Mestre la Música a càrrec de Núria Urios i Agustí Farrés. A la inauguració d’esta sèptima edició d’Encontes han assistit l’alcalde, Andrés Ripoll i l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza.


Com ja van indicar en el seu dia l’edil de Cultura, Miquel Zaragoza i el director de la iniciativa, Blai Senabre, des de hui i fins a dissabte que ve dia 22, els carrers i places del municipi cobraran vida gràcies a les activitats del festival de narració oral.


Activitats que van des de Contacontes per a xiquets i públic familiar a “Paraules de nit” -sessions golfes– per a públic adult, passant per “Vermut de Contes”, “Contes i Cançons”, “Històries del meu poble”, entre altres.


El regidor de Cultura ha destacat la necessitat anar recuperant espais com la plaça del Mestre la Música “ja que és una plaça que està en el centre d’Altea i que la tenim un poc oblidada”. Zaragoza espera que en esta edició el públic siga tan nombrós com en edicions anteriors i que els alteans participen activament en tota la programació.


Demà divendres, seran els alumnes del Blanquinal, l’Olla i Altea la Vella els que disfruten d’Encontes. A més tindrà lloc “Correcontes” a les 20:30h; un passeig pels racons i carrers d’Altea amb narració de contes. El punt d’encontre és en la Plaça de la Creu. A continuació a les 22:30h Trescant oferirà contes i cançons per a adults a la Plaça de la Canterería.


Nota: programa d’actes en el fitxer adjunt.


 

Pin It on Pinterest