Select Page


La regidora d’Agricultura de l’Ajuntament Carolina Punset, amb motiu de la pròxima presentació de Sabor Altea -un conjunt de productes d’empreses d’Altea que es va a vendre pròximament en distints comerços- vol manifestar el seu suport a este i altres projectes empresarials que redunden en beneficis per a tots.

“Sabor Altea constituïx precisament un exemple del que intentem aconseguir, açò és, que distints subjectes actuen de forma coordinada per a aconseguir un objectiu que beneficia a l’interés general. No es tracta de competir entre distintes empreses sinó de treballar conjuntament per a aconseguir una cosa que ens beneficia a tots. És una sort per a Altea comptar amb tres empreses d’este nivell generadores de riquesa i de treball en el municipi”, va postil·lar la regidora.


En concret, este projecte beneficia a tres empreses ubicades en l’Altea (Vins Alcaraz, Cooperativa Agrícola Altea i Ametles Zaragoza) que interactuen per a promoure la imatge del nostre poble i que perseguixen com a fi últim dinamitzar l’economia local i buscar noves eixides als seus productes.

Des de la Regidoria d’Agricultura es treballa activament per a promoure els productes de la terra i per a dinamitzar l’economia agrícola alteana. En relació amb açò, s’ha promogut junt amb la regidoria de comerç dos iniciatives: d’una banda, la reserva d’un espai en el mercat ambulant de fruites i verdures per a la venda de producte local Km0 i d’altra banda, un estudi realitzat per l’IMPIVA i Conselleria que pose en marxa -baix el nom d’EnoAltea- distintes iniciatives que permeten la promoció dels productes de la terra, l’increment de la seua oferta i consum així com la intercooperació entre productors.


Regiduria d’Agricultura


 

Pin It on Pinterest