Select Page

El Vicesecreatri de la FVMP i l’alcalde d’Altea inauguren la Jornada


Un centenar de tècnics de Turisme de les administracions locals, diputacions i govern regional s’han donat cita a Altea per a analitzar un model de turisme en auge com és el d’Autocaravanes. La jornada desenvolupada davall el títol “El potencial del Turisme d’Autocaravanes: una realitat en expansió” era inaugurada per l’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll i Juan de Dios Navarro Caballero, Vicesecretari de la Federació Valenciana de Municipis i províncies, organitzadora de l’Aula de Turisme.


En el transcurs de la inauguració, Ripoll ha parlat de la importància d’este nou tipus de turisme en auge i ha instat als municipis a “estar al dia perquè es tracta d’un turisme de poder adquisitiu mig-alt i amb un estil de vida prou respectuós amb el medi ambient”. En eixe sentit, l’alcalde ha concretat les necessitats este nou tipus de turisme com és el d’habilitar un espai, “una zona més gran d’allò més habitual i on no moleste ja que són vehicles que tenen dret a ser estacionats”.

Des de l’organització, Juan de Dios Navarro ha manifestat, “som conscients que el mercat turístic és molt competitiu i ara amb la crisi la demanda del turista és més exigent i el temps d’estada és menor. En eixe sentit, les administracions locals han d’aconseguir una permanent actualització com a destinació turística. Els ajuntaments han de realitzar un major esforç i tenen el repte d’atraure als turistes oferint nous servicis sempre cuidant el patrimoni cultural i mediambiental”.

La jornada, que ha analitzat temes com la infraestructura necessària per a les àrees de servici. Costos. Els sistemes de gestió o ordenances municipals, a més del propi turisme d’autocaravanes, ha sigut clausurada a les 14:00h per la secretària Autonòmica de Turisme, Mª Victòria Palau Tárrega, el qual ha invitat a les diferents administracions participants a treballar en comú en pro del Turisme de la Comunitat Valenciana. “Crec que el més important de tot és tindre clar que ací sumem tots i l’important és fer que el turisme vaja a davant. Tenim una Comunitat fantàstica que oferix moltíssim per al turisme d’autocaravanes i hem d’oferir bons servicis perquè els turistes repetisquen en les seues visites”, ha declarat Palau.


 

Pin It on Pinterest