Select Page

Andrés Ripoll, acompanyat dels edils d’Infraestructures i Seguretat Ciutadana, Santiago Ronda i Patricia Mora, respectivament, inaugurava dissabte passat al matí la II Concentració d’Autocaravanes d’Altea. Una cita que conclourà demà dimarts amb la jornada d’anàlisi abonada per la FVMP el títol de la qual és “El potencial del turisme d’autocaravana: una realitat en expansió”.
Un nou model de turisme en auge que Ripoll qualificava com important per a municipis turístics com és el cas d’Altea.
En el transcurs de la seua intervenció, el primer edil alteà donava la benvinguda a les més de 100 autocaravanes i 300 participants i explicava que la iniciativa del passat any “ha tingut els seus fruits, perquè com Acalde d’Altea forme part de la Comissió de Turisme de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies a què vaig proposar la possibilitat d’organitzar unes jornades de reflexió entorn del turisme d’autocaravanes. Jornada que dimarts que ve tindrà lloc al Centre Social d’Altea, en el marc d’esta segona concentració que hui inaugurem”.
A més, l’alcalde agraïa la col·laboració de les regidories de Turisme i Cultura, regides per Miquel Zaragoza; la de Trànsit i Seguretat Ciutadana, la responsabilitat de la qual és de Patricia Mora i també la d’infraestructures i Servicis de l’edil Santiago Ronda.
També van participar en la inauguració, els responsables del Club Autocaravàning d’Alacant, organitzadors de l’esdeveniment; representat en esta ocasió per José Manuel Martín Meliá i la Coordinadora d’Iniciatives Autocaravanistas, el coordinador de València, de la qual Raul Campos, es trobava també entre els assistent.
Després de les paraules de benvinguda de l’alcalde, l’organització va fer entrega d’una placa commemorativa al consistori.


 

Pin It on Pinterest