Select Page

Cinc alteans estan als campaments saharauís impartint cursos d’obra, llanterneria i electromecànica per a maquinària. Els cursos es van iniciar el passat dia 11 de maig organitzats per l’Associació Juita d’Ajuda al Poble Saharauí. El curs de construcció ja es va iniciar en 2009 i ara es continua junt amb els altres dos mencionats. S’ha sol·licitat a l’Associació Juita des del govern Sahrauí que els alteans a més assessoren i controlen l’execució d’un grup de vivendes que estan construint-se en Tifariti (Sàhara Occidental).
Al novembre de 2009 ja es va iniciar el curs de formació per a saharauís en construcció a càrrec de José Ripoll i Francisco Berenguer. En esta ocasió ha sigut el mateix Ripoll el que està continuant amb els cursos de formació així com s’han desplaçat fins allí Ariane Burli, Vicente Espí, José Manuel Candela i Leonardo Gómez.
El Consultori de la Confraria de Pescadors continuarà prestant servici

Pin It on Pinterest