Select Page

Educació hi ha invertit 12.000 euros procedents en la seua integritat del pressupost municipal


L’alcalde d’Altea, Andrés Ripoll, ha visitat les obres finalitzades d’eliminació de dos torres elèctriques ubicades en els accessos al col·legi públic dels Rotes. Ripoll ha remarcat l’enorme millora aconseguida amb esta obra que permet el normal accés sense obstacles al centre escolar per les voreres que el voregen. “Ens preocupen els ciutadans -ha dit l’alcalde- i ens preocupa eixes xicotetes coses que estan per fer. En este cas, l’avantatge que aconseguim amb esta obra és moltíssima en comparació amb la inversió realitzada que tampoc és menor, estem parlant de 12.000 €” al que ha afegit altres projectes de major calat que estan duent-se a terme amb fons del Pla E. La inversió per a esta obra, no obstant això, és íntegrament procedent del pressupost municipal.
La regidora d’Educació, Pepa Perlés, ha recordat el temps que porta el col·legi reclamant l’eliminació d’estes dos torres elèctriques, una d’elles sense ús real. “Les dos torres impedien el pas de tots els pares, mares i xiquets per les voreres i encara menys als discapacitats o els carros. Este equip de govern amb prou esforç ja que hem tingut problemes amb l’empresa, ha aconseguit dur a terme esta reivindicació dels Rotes. Hem aprofitat, a més, per a adequar la vorera al pas de cadires de rodes o carros”.
Les obres consistents a soterrar la línia de baixa tensió i eliminar les dos torres, han sigut realitzades per una empresa del sector homologada segons paraules del regidor d’Infraestructures, Santiago Ronda, “ja que Iberdrola ens demanava el pagament anticipat de les obres i amb el seu vistiplau hem contractat una empresa del sector que les ha realitzat”.

Pin It on Pinterest