Select Page

Els artistes tenen fins al pròxim 10 de juliol el termini de presentació dels llenços


L’Alfàs del Pi s’unix enguany a Altea per a l’habitual mostra d’obres en llenç Balconades. Serà durant el mes d’agost quan es puguen veure les creacions en els balcons del nucli antic d’Altea i del 17 de setembre al 17 d’octubre es mostraran en la zona de centre urbà de l’Alfàs del Pi. Així ho ha donat a conéixer el regidor de Cultura alteà, Miquel Zaragoza, apuntant esta important novetat “perquè si l’any passat incloíem més carrers per la demanda dels comerciants de nucli antic com pels propis veïns, enguany tenim la novetat que Alfàs s’unix a esta iniciativa després de l’èxit rebut en 2009 quan amb el suport de l’alcalde alfasí, Vicente Arques, i la seua regidora de Cultura, Maite García, es va poder exposar una part de Balconades en diversos carrers cèntrics de la localitat al setembre. Este 2010 mostrarem totes les obres que formen part de Balconades”.
La regidora alfasina ha recordat l’experiència de l’any passat quan algunes obres van poder penjar-se dels balcons dels carrers més assenyalats del municipi com la de l’Ajuntament i altres pròximes. “A mi em pareix una idea genial -constata Maite García- perquè són moltes les persones d’Alfàs que participen en Balconades i elles, perquè són principalment dones, van estar molt satisfetes en l’ocasió anterior que Alfàs exposara les seues obres. D’esta manera, el que en 2009 era una prova, enguany ja és una realitat”. García ha parlat del carrer Federico García Lorca, Ajuntament, Calvari, carrer Major, etc. com algunes de les assenyalades per a albergar Balconades 2010.
Les persones interessades han d’arreplegar els llenços a la Casa de Cultura d’Altea fins arribat el 30 de juny i faran entrega de l’obra prèviament al dia 10 de juliol inclusivament. La inauguració de la mostra es realitzarà el 30 de juliol mentres que a Alfàs serà el 17 de setembre. Hi haurà un premi simbòlic per a l’obra que resulte triada per un jurat que consistix en la utilització de la imatge de la Balconada per a les targetes de felicitació municipals de Nadal. Totes les obres seran exposades tant a Altea com a l’Alfàs del Pi.

Pin It on Pinterest