Select Page

El Centre Social acull la iniciativa dijous que ve a les 20 hores


El Centre Social acollirà dijous que ve dia 29 d’abril a les 20 hores un espectacle teatral centrat en l’obra de Federico García Lorca. Es tracta d’una iniciativa abonada per la regidoria de Cultura i la Universitat Miguel Hernández on es representaran dos obres, “El retablillo del señor Cristóbal” i “Los titeres de Cachiporra”. El projecte s’engloba dins de les activitats que commemoren el Dia del Llibre pel que l’entrada serà gratuïta per a tots els interessats.


Segons ha explicat l’edil de l’àrea, Miquel Zaragoza, els integrants de Grup Urbà, que es va formar fa set anys i que pertanyen al campus alteà, s’encarregaran de la representació de les obres sota la direcció del vicerector adjunt de la Facultat de Belles Arts, Josep Sou. En total, seran 18 persones les que participen en l’espectacle.
Per al regidor de Cultura, “les col·laboracions conjuntes que permeten projectes com este sempre ens beneficien a tots i han d’executar-se des de la perspectiva de la unió d’equips i infraestructures”.
L’espectacle teatral tindrà una duració d’una hora i vint minuts aproximadament. “Es tracta de dos muntatges on es repetix la mateixa història però una serà un format reduït tal com va fer Lorca i en l’altra més extens”, ha apuntat Josep Sou. “És un curiós treball ja que persones físiques faran de titelles”, ha indicat el vicerector adjunt.
Respecte a la temàtica, Sou ha destacat que “a través de la ingenuïtat dels titelles es mostrarà la veritat de la vida, de l’existència i de les relacions humanes on la gent s’ho passarà formidablement bé i riurà molt”.


 

Pin It on Pinterest