Select Page

El regidor de Cultura, Miquel Zaragoza, ha desvelat que més de 2.100 persones han disfrutat del cicle de concerts “La Ruta de les Ermites” que s’ha celebrat a Altea del 27 de març al 3 d’abril, coincidint amb el període festiu de Setmana Santa. Per a Zaragoza, “amb la proposta musical d’enguany hem realitzat un recorregut musical per diferents estils com el flamenc, gospel, música clàssica o lírica”. Per tant, l’edil ha matisat que s’ha comptat amb una oferta cultural àmplia que “ha tingut una gran acollida tant per part dels alteans i alteanes com pels turistes que ens van visitar durant les festes”.


 Miquel Zaragoza ha destacat l’alt nivell de les actuacions que “no ha deixat indiferent a ningú ja que cada actuació ha mantingut o inclús millorat el nombre d’espectadors amb una mitjana de 300 assistents per concert”. Així mateix, el regidor delegat de Cultura ha manifestat que el cicle de concerts “té un gran atractiu per a tots els públics ja no sols per la música sinó també pels atractius paisatges que rodegen les històriques ermites”.


A més, l’edil ha agraït la col·laboració de l’historiador alteà, Juanvi Martín, ja que amb la seua implicació “en els programes de mà s’edita una breu sinopsi de cada ermita” i també ha agraït el suport rebut “per part de la CAM, de l’Institut Valencià de la Música, les comissions de festes, les monges del convent de L’Olla, als integrants de la Casa de Cultura, mitjans de comunicació i a totes les persones que fan possible que, any rere any, es puga disfruta de bona música en espais incomparables”.

Pin It on Pinterest