Select Page

Des de la regidoria de Benestar Social s’ha presentat la nova programació del Centre Social que s’amplia amb cine, tallers i excursions i que tindrà lloc d’abril a maig. Segons ha desvelat l’edil de l’àrea, Gema Córcoles, l’oferta cinematogràfica es renova amb tres nous cicles. Així, el “Videoforum” dedicarà la seua temàtica al cine “entre amics” a l’abril, “cine viatgers” al maig, i “Amèrica versus Europa” al juny. Les pel·lícules podran visionar-se tots els dijous a les 21 hores al Centre Social on destaquen títols com “Radio encubierta”, “Nueva York para principiantes” o “Àgora”. A més, també continuarà el cine infantil tots els dissabtes a les 12 hores on es projectarà “Star clone wars”, “Más allá de los sueños” o “Planet 51”, entre altres.
Respecte als tallers, l’edil ha recordat que es mantenen els que es van iniciar a l’octubre pel seu èxit i que es classifiquen en cursos artístics, cultura física, reforç, idiomes i activitats infantils. “Els interessats encara poden apuntar-se a dansa del ventre, pintura, ball, ioga, tai-chi, mètode pilates, taller d’autoestima, massatge per a bebés, iniciació a la pintura, teatre, i al curs d’anglés o espanyol”, ha afirmat l’edil. Així mateix, Gema Córcoles ha animat a la població a participar en les activitats i ha insistit en el fet que “les inscripcions s’han de formalitzar al Centre Social de 8 a 20 hores on també poden sol·licitar més informació sobre els cursos i els seus horaris”.
Altres activitats seran les festes que acull el Centre Social per a la tercera edat que s’inicien a les 18 hores. El dia 12 d’abril serà el ball commemoratiu del dia de Sant Vicent, el 4 de maig la celebració del Dia de la Mare i el 24 de juny la festa de fi de curs amb l’exposició de treballs i actuacions.
Les excursions programades tindran lloc el 29 d’abril a l’albufera de València, el 24 de juny a Guardamar del Segura, i també al juny s’ha organitzat un viatge a Andorra.
Finalment, Gema Córcoles ha destacat que del 19 al 23 d’abril tindrà lloc la Setmana del Major que patrocina la CAM i on es realitzaran tallers d’exercici físic, millora d’autoestima o rendiment de la memòria al CEAM. Dins de les jornades, també es realitzaran actuacions musicals i l’acte de reconeixement a persones representatives del municipi que serà el dia 23 a les 17.30 hores al saló d’actes del Centre Social.


 

Pin It on Pinterest