Select Page


Alcalde i regidora de Festes presidixen l’acte de presentació de dames i elecció de reines


Dissabte passat, a Vil·la Gadea a les 18h, tenia lloc la presentació de dames del Santíssim Crist del Sagrari 2010 i l’elecció de les reines. La sort va fer que les triades foren la xiqueta Mª José Alcaraz Ibáñez i la jove Ana Ortuño Martínez. L’acte, que per primera vegada es realitzava a l’aire lliure, enfront de la Illeta de l’Olla, un dels paratges idíl·lics del municipi, va comptar amb la presència d’amics i familiars de les dames i va estar presidit per la regidora de Festes, Pepa Perlés i l’alcalde, Andrés Ripoll.


Va ser l’edil de festes la primera a prendre la paraula, qui va felicitar a les dames i els va desitjar el millor. Així mateix, Perlés va donar l’enhorabona als Clavaris d’Honor, Antonio Alcaraz i Mª José Ibáñez, i va agrair als Clavaris, Miguel Moragues i Marilo Almenar, l’haver-se posat al front de les festes amb tanta il·lusió.


Després de la responsable municipal de Festes, prenia la paraula el Clavari. Moragues va centrar la seua intervenció en la figura de les dames, qualificant-les com “una pinzellada de joventut i alegria en les festes”. Va ser el propi clavari el que va presentar oficialment els Clavaris d’Honor. Com a Clavaris d’Honor, Antonio Alcaraz va explicar el motiu d’haver triat Vil·la Gadea per a dur a terme l’elecció, indicant, “estem en un dels llocs més bonics del nostre poble i de la Comunitat Valenciana”. Com a membre d’honor de la Comissió de Festes 2010, Antonio Alcaraz va voler deixar constància que “la Comissió 2010 ha treballat, treballa i treballarà per unes festes molt dignes”.


Transcorregudes les intervencions protocol·làries, van pujar a l’escenari les reines del 2009, encarregades d’extraure la papereta amb el nom de les reines 2010. Com a reina infantil, Rosana Martínez Ferrer va ser la que va donar la sort a la nova reina infantil i Carme Morales Morales a la reina major.


Cinc eren les dames infantils, d’entre les que es va triar la reina; mentres que el nombre de dames majors ascendia a 9. A poc a poc, i per este orde, el conductor de l’acte va anar anomenant a l’escenari a les protagonistes: Mª José Alcaraz Ibáñez, Mª Pilar Gutierrez Serrat, María Morales Rostoll, Marina Orozco Alcaraz i María Sala Lanuza, en qualitat de dames infantils. Rocío Conejo Berenguer, Lidia Iago Bárcenas, Altea Llorens Orozco, Laura Ortuño Martínez, Aila Perelló Guarinos, Mª Jesús Ripoll Berenguer, Rosmar Robles Pérez i Marta Ruiz Álvarez, van optar al regnat major.


Una vegada triades les reines, l’acte va ser clausurat per l’alcalde, Andrés Ripoll qui va felicitar a les afortunades, va desitjar els seus millors auguris a la Comissió d’enguany i els va animar per a continuar treballant en pro de les pròximes festes patronals.

Pin It on Pinterest