Select Page

El dijous, 25 de març, a la plaça de l’Església, tindrà lloc un concert solidari a benefici de les persones afectades pel terratrémol a Xile. L’equip organitzador “Força Xile” ha preparat una interessant programació d’espectacles per al públic assistent, comptant amb la participació de grups com el Duo Intermezzo, Romà Rodríguez de l’Escola de Música N3, Emilio Mora, Cristina Rico, Víctor Belmonte, entre altres.


La diversitat d’estils farà del concert un esdeveniment únic a Altea, incloent òpera pop, llatí fusió, bossa nova i rock entre altres. Entreteniment i cultura no faltaran amb la presència de poetes alteans, la presentació de balls típics, malabaristes i activitats, jocs i berenars per a xiquets.


La totalitat de la venda de menjars i begudes típiques i internacionals, serà destinada a la recaptació de fons per a reconstruir les llars de les famílies xilenes afectades pel terratrémol.


Per a l’arreplega de fons, i en bé de la total transparència, s’anotaran les dades dels donants que així ho desitgen, perquè se li puga enviar el degut rebut corresponent a la seua donació. Així mateix, els fons se certificaran davant de notari Públic.


L’acte, que està previst a partir de les 17 hores, tindrà una llarga duració, ja que mentres acudisquen persones al mateix, els artífexs del concert, delectaran al visitant amb les seues cançons, jocs i poemes. Quan enfosquisca, l’entreteniment continuarà amb una animada festa que serà el “Epicentre” de l’esdeveniment.


Si desitgen major informació acudisquen a Héctor Gibert, Coordinador Artístic: 618 376 117 i Rafael Ventosa, Coordinador de l’Esdeveniment: 693 931 569.


 

Pin It on Pinterest