Select Page

L’alcalde agraïx la cessió en nom dels alteans


Dissabte passat tenia lloc, a la Plaça dels Esports, la donació de la carpa adquirida per la Comissió de Festes del Stmo. Crist del Sagrario 2009 amb els diners sobrant de l’organització de les festes. A l’acte va assistir la Comissió 2009 en ple, representada pel seu Clavari d’Honor, José Pérez Grau i el seu Clavari, Javier Rojo, els que van posar en mans de l’Associació de Moros i Cristians i el Consell de Clavaris la infraestructura. L’acte va estar presidit per l’alcalde, Andrés Ripoll, el qual va agrair a la Comissió del Crist, en nom de tots els alteans, la compra i cessió. A més de la inauguració, en la que les reines major i infantil van tallar la cinta, el rector va beneir el nou espai.


Conclòs el tall de cinta inaugural, prenia la paraula el Clavari d’Honor, qui va explicar als presents el motiu de la compra i cessió de la carpa. Segons Pérez Grau, “va sobrar un diners perquè algunes actuacions no van poder realitzar-se per culpa de la pluja i hem tingut un sobrant importantíssim. Vista la quantitat, que ascendia a 53.000€, es va decidir que una part havia de quedar de forma permanent per al poble. Entre les idees plantejades pels membres de la Comissió, vam entendre que atés que es tractava d’una festa, que havia de continuar plovent i que totes les festes es podien beneficiar, vam entendre que la idea més convenient era la de la carpa”.


“La carpa podrà ser utilitzada per totes les entitats festives i culturals del municipi, sense ànim de lucre i que permetrà que el que fins al moment s’ha hagut de pagar en lloguers, es veja reduït al cost de muntatge i desmuntatge”, ha afegit José Pérez Grau qui ha informat que hi haurà un lloc per a depositar la carpa i serà el Comité de Seguiment, integrat per l’Associació de Moros i Cristians i el Consell de Clavaris, l’encarregat de supervisar l’estat de la carpa i el seu manteniment.


“És per al poble, perquè tots la disfruten i quan nosaltres la vegem muntada tindrem també alegria per veure que és un material que ha quedat per al poble”, concloïa el Clavari d’Honor.


Després de la intervenció de José Pérez Grau va prendre la paraula l’alcalde, qui va agrair la donació en nom de tots els alteans; “crec que, encara que l’Ajuntament no serà el responsable del manteniment de la infraestructura, he de donar les gràcies a la Comissió del Santíssim Crist del Sagrario 2009 per l’adquisició en nom de tot el poble, que és qui disfrutarà la carpa. A més, he de donar-los les gràcies per tot el treball que han estat fent durant tot un any per a aconseguir el pressupost suficient per a tirar endavant unes festes i també per tindre el detall de tornar al poble eixos diners que ha eixit d’ell amb la compra de loteria i altres participacions”.


Acabades les intervencions, el rector, D. Refilet Bonmatí beneïa la nova carpa, instal·lada per a l’ocasió.


A l’acte va assistir també l’edil de Festes Pepa Perlés i una nombrosa representació de la corporació Municipal; la Comissió de Festes del Stmo. Crist del Sagrario 2010 i els membres de la junta rectora de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai.


 

Pin It on Pinterest