Select Page

Dissabte 27 de març i diumenge 28 tindrà lloc una nova representació de La Passió d’Altea que enguany complix el seu 30 aniversari amb un nou guió i música inèdita de Jaime F. Ripoll. Més de 200 persones a l’escenari dirigides per Vicente Lloret, que té com a protagonistes a Paco Such encarnant Jesús i Tere Cortés en el paper de María. En el transcurs de la presentació, l’edil de Cultura i Turisme, Miquel Zaragoza ha descrit l’esdeveniment com “un clàssic en la Setmana Santa Alteana”.


Zaragoza ha posat en relleu el suport consistorial a la representació, ha felicitat al grup de teatre alteà Pla i Revés per la dedicació que any rere any presta a este esdeveniment; així com també ha felicitat l’autor del cartell, Diego Coello.


Miquel Zaragoza ha recordat que en la passada edició de Fitur es va donar a conéixer l’esdeveniment a través d’un fullet que arreplega totes les celebracions, tant religioses com sacres, que es duen a terme en el municipi durant la Setmana Santa.


Respecte a dos dels papers principals de la Passió, han sigut els propis protagonistes els que han parlat d’ells. Paco Such -Jesús- ha desvelat que “este és l’últim any que encarne Jesús, perquè porte cinc anys fent-ho i la veritat que despedir-me en un aniversari com el que enguany celebrem és un luxe”. “Per a mi és un aniversari especial perquè hi ha molts actors que tornen i també perquè María l’encarna una amiga meua com és Tere Cortés”, ha afegit Such.


A més, Paco Such ha parlat de les novetats de la present edició, destacant la força d’alguna de les escenes “que faran plorar a més d’un”, i també la música composta per a l’ocasió per Jaime F. Ripoll; la que reconeix no haver escoltat encara, “perquè es tracta d’una sorpresa”.


Acompanyant l’edil de Cultura i a Jesús ha estat també María -Tere Cortés- qui ha manifestat estar emocionada. “al principi, quan m’ho van plantejar vaig dir que no perquè no em trobava capacitada. Jo ja vaig eixir en la Passió de públic, però sense dir ni una paraula. Després de llegir el guió i veure com era de bonic el paper vaig decidir acceptar el paper i ara estic encantada, perquè com més assagem, més enganxada estic”.


Finalment, tant Zaragoza com els protagonistes han invitat als alteans i visitants a assistir. Les entrades estan a la venda a la planta baixa de l’Ajuntament o a la taquilla de Palau Altea, dos hores abans de la representació. El preu de les mateixes és de 10€ per localitat i segons hem pogut saber el nombre d’entrades ja venudes és important


  

Pin It on Pinterest