Select Page

L’alcalde i l’edil d’Educació inauguren la jornada educativa ambientada en el “univers”


Al col·legi públic Garganes s’han organitzat multitud d’activitats amb motiu de la celebració de la XVI Setmana Cultural del centre educatiu. Tallers i projeccions de cine són algunes de les iniciatives que centraran la temàtica d’enguany dedicada al “univers”. La jornada educativa ha sigut inaugurada a les nou del matí amb la presència de l’alcalde, Andrés Ripoll, i la regidora d’Educació, Pepa Perlés, que han estat acompanyats per la directora del col·legi, Isabel Pérez i, la cap d’estudis, Carmen Morales.


Segons ha explicat l’edil de l’àrea, des de l’Ajuntament s’ha col·laborat amb el projecte subvencionant junt amb el propi centre una activitat gràcies a què “els alumnes podran conéixer el cosmos a través d’una esfera que s’ha instal·lat en una de les aules”. Des de la regidoria de Benestar Social també s’ha recolzat la iniciativa cedint les instal·lacions del Centre Social per a les projeccions de cine que es realitzaran durant la setmana el tema de la qual serà “guia de l’autoestopista galàctica”. Altres activitats seran les xarrades sobre la prevenció de la violència de gènere, la gymkana galàctica o l’entrega de premis literaris “Carmelina Sánchez Cutillas”.


A més de centrar-se en l’univers, el centre també pretén potenciar la importància que els alumnes tinguen una alimentació sana. Amb este objectiu, s’han organitzat desdejunis en les instal·lacions educatives perquè “cada cicle conega els beneficis dels cereals, la llet, la fruita o el suc i tot en un ambient familiar i agradable”, ha explicat l’edil d’Educació.
Perlés ha agraït la implicació “tant dels pares com dels mestres perquè este projecte fóra una realitat” i ha felicitat els alumnes per “la seua imaginació ja que han decorat el col·legi amb planetes imaginaris que han ambientant molt bé la temàtica triada”. “Esperem que el col·legi continue repetint esta iniciativa tots els anys ja que és molt positiva i els alumnes aprenen divertint-se”, ha subratllat la regidora.


  

Pin It on Pinterest