Select Page

El criminal de guerra serbi va ser arrestat en el municipi dilluns passat
La regidora de Seguretat Ciutadana, Patricia Mora, ha felicitat a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat i als agents de la Policia Local d’Altea, A-32 y A-37, per la detenció del criminal de guerra serbi, Veselin Vlahovic, que va ser arrestat en el municipi l’1 de març en el carrer Pont de Moncau. Vlahovic, està acusat d’un delicte de genocidi per cometre més de 100 assassinats, tortures i violacions durant la guerra de l’antiga Iugoslàvia.


Segons ha explicat l’edil socialista, dilluns passat “dos Policies Nacionals estaven en la localitat ja que estaven investigant a Vlahovic per la seua suposada pertinença a una banda organitzada de butroners. Així, quan va eixir del seu domicili al carrer Filharmònica i després de detectar que seria detingut va emprendre la seua fugida, moment en què la Policia Nacional va sol·licitar la col·laboració de l’agent alteà que es trobava en la zona i qui va procedir a la seua reducció, detenció i posterior trasllat amb el cotxe patrulla fins al quarter de la Guàrdia Civil”.


Finalment, Patricia Mora hi ha desvelat que en l’Ajuntament “no ens consta que Veselin figure empadronat en el nostre municipi”.

Pin It on Pinterest