Select Page

Palau Altea diumenge 7 de març del 2020 a les 19 h


Este cantant tan sols realitzarà quatre concerts a Espanya, un d’ells en Palau Altea el 7 de març a partir de les 19 h. Este cantant presentarà ací el seu últim disc “El turista” les imatges del del qual videoclip han sigut rodades a Altea i la seua música ha servit de fons per a la promoció de Porte Senso. El nou àlbum va ser publicat recentment, el passat 16 de febrer.


Des de Cultura, el regidor Miquel Zaragoza ha subratllat les característiques del nou cicle de cançons de Rouse “perquè combina els àlbums de “Getz/Gilberto” i “Graceland”, discos que van resultar tan audaços en el seu moment com “El Turista” resulta ara. Rouse comença una nova etapa, amb marcada influència d’Espanya ja que El Turista combina temes originals amb versions, en anglés i castellà, i adornades amb músiques originàries de Cuba, Brasil, Espanya o Veneçuela”. El concert que oferirà en Palau Altea s’obri amb l’instrumental Bienvenido, que Rouse explica que “originàriament sonava a Nick Drake, però es va convertir en un Vince-Guaraldi-en-el-Mediterraneo”. Rouse recupera, a més, una cançó tradicional americana popular de l’època de la guerra civil, Cotton Eye Joe, que va sentir cantar a Nina Simone, i dos cançons popularitzades per Bola de Neu, considerat el “Louis Armstrong de Cuba.” 

Pin It on Pinterest