Select Page

El secretari general del PSPV-PSOE a la Comunitat Valenciana, Jorge Alarte visita en el dia de hui Altea per a conéixer de prop les necessitats del municipi i el treball de l’agrupació socialista. Durant la jornada de treball, Alarte ha conegut de primera mà alguns dels projectes que s’estan duent a terme en el municipi, com per exemple la regeneració del Riu Algar. El secretari dels socialistes valencians ha estat acompanyat per alguns dels edils del Grup Municipal Socialista, entre ells, Verónica López i Eloy Hidalgo qui han disculpat l’absència de l’alcalde que, per motius de defunció d’un familiar, no ha pogut estar present.


“Intentarem fer-li a Jorge l’estada el més agradable possible, que ve a Altea a passar un dia de convivència amb els alteans i el Grup Municipal, de la qual cosa estem molt contents i agraïts que haja volgut acompanyar-nos hui i esperem estar a l’altura del que espera de nosaltres per a este dia”. Amb estes paraules la Portaveu del Grup Municipal Socialista, Verónica López ha rebut el dirigent regional. Paraules que l’edil i secretari de l’agrupació socialista a Altea, Eloy Hidalgo ha secundat i a les que ha afegit: “és un dia de convivència i treball. Estem agraïts que Jorge Alarte haja volgut estar hui ací i conéixer la problemàtica dels alteans la qual cosa demostra que Altea està sent un referent també dins del partit socialista, ja que estem sent capaços de generar multitud d’actuacions com estem veient hui, gràcies a l’impuls que està generant El Govern d’Espanya, gràcies a l’impuls que està posant Andrés Ripoll dins de l’Equip de Govern i gràcies al treball de la direcció del partit socialista”.


Hidalgo hi ha desvelat que l’agenda del dia era “ajustada”, i hi ha detallat que, “tocarem tots els sectors socials perquè volem liderar no sols el present, sinó que volem fer un bon projecte de futur. Estem liderant la generació d’ocupació i la lluita contra la crisi, ja que El Govern del Sr. Camps ací a Altea no ens està fent cap favor”.


“Estem convençuts que depenem de nosaltres mateixos perquè les coses arriben a bon port i que et necessitem al capdavant de la Comunitat Valenciana perquè Altea siga més habitable per a tots nosaltres i més generadora de futur”. Amb estes paraules el secretari local ha donat pas a la intervenció d’Alarte, qui ha fet una valoració positiva de la capacitat que Altea ha tingut i està tenint per a fer possible les inversions del Pla Zapatero i per a fer possible que estes inversions signifiquen avanç, modernització i avanços importants, sense deixar de costat els més de 300 ocupacions que estan inversions han generat.


Jorge Alarte ha recordat que “el Pla Sabater deixarà a Altea inversions per valor de quasi 8 milions d’euros”, dels que ja s’han executat 4 milions d’euros amb el Pla E1; el Pla I2 invertirà més de 2 milions d’euros i la regeneració del Riu Algar, finançada també pel Pla E a través de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, suposa quasi 1 milió d’euros més. Actuació esta última que Alarte ha titlat d’exemplar ja que posa a disposició de la gent el medi ambient i el patrimoni cultural, enfront de “aquelles actuacions d’altres partits que pensen que l’espai públic i el patrimoni cultural el que cal fer és destruir-lo”.


En el transcurs de la seua intervenció a la vora del Riu Algar, el secretari general comentat que la visita, ahir a l’Alfàs del Pi i hui a Altea no són casualitat, sinó que són el fruit de “dos projectes importants que han de servir de referència per al conjunt de la Marina i d’Alacant. Per tant esta visita és perquè quede ben clar que l’alcalde, El Govern i el PSOE de la ciutat tenen el nostre suport més incondicional i ajuda en el treball més important que és conquistar la confiança dels alteans amb el treball diari i els projectes fets realitat”.


“Altea va bé perquè hi ha alcalde socialista i perquè El Govern d’Espanya que és socialista està fent un esforç sense precedents. Darrere de tanta inversió en millores per a Altea hi ha també una creació de 330 llocs de treball a Altea; 330 oportunitats davant de la crisi; 330 famílies que han trobat una possibilitat en un temps de desocupació, d’incertesa i de dificultat especialment a la Comunitat Valenciana”, ha declarat Alarte, qui ha qualificat de “inexistent” el Pla Confiança del Govern de Camps. “No existix ni se li espera, igual que no s’espera al Sr. Camps ni al seu Govern”, ha expressat Jorge Alarte.


El secretari dels socialistes valencians ha conclòs les seues declaracions fent una valoració política instant al president de la Generalitat a dimitir: “crec que el Sr. Camps hauria de prendre bona nota del Sr. Fabra, que mai és un exemple, però la solc del qual hauria de seguir el Sr. Camps en la seua decisió d’anar-se”.

Pin It on Pinterest