Select Page

De l’1 al 7 de febrer se celebra a Altea el Mig Any de Moros i Cristians i dels actes previstos han parlat l’edil de Festes, Pepa Perlés i el president de l’Associació de Moros i Cristians, Jordi Picó. “La festa de Moros i Cristians, encara que a Altea no és molt antiga, s’ha arrelat molt bé i té una participació molt àmplia”, ha explicat l’edil, qui ha reiterat el suport consistorial a les celebracions.


Com a màxim responsable de l’Associació de Moros i Cristians Sant Blai, Picó hi ha detallat les diferents activitats previstes per als pròxims dies, destacant el nomenament dels Càrrecs Festers del 2010, el divendres 5 de febrer a les 21:00h en Palau Altea; el Certamen de Música Festera d’Altea la Vella, que tindrà lloc el dissabte 6 a les 18h en el Centre Cultural d’Altea la Vella; la missa oferida en honor a Sant Blai, també el dissabte a les 18:30h en l’Església Parroquial Mare de Déu del Consol i les diferents desfilades de les filaes. Al que ha afegit que el contacontes infantil, està subvencionat per l’Ajuntament.


Jordi Picó ha invitat festers i alteans a participar dels actes programats i ha puntualitzat que en la carpa s’ubicaran barres a preus populars a benefici de les 4 filaes que ostenten els càrrecs 2010.
Programa d’Actes en fitxer adjunt

Pin It on Pinterest