Select Page

Des de la regidoria d’Educació s’ha informat que s’han destinat 33.000 euros per a subvencionar la campanya de teatre escolar que es durà a terme en el municipi enguany. Segons l’edil de l’àrea, Pepa Perlés, les activitats teatrals començaran per als centres escolars alteans el pròxim dia 28 de gener en Palau Altea on es representarà l’obra en anglés “Monsters Mandness” i que està dirigida al cicle de primària.


 Així mateix, els alumnes de secundària disfrutaran de l’obra teatral “Superlosers” que també es representarà en anglés i que es durà a terme en el Centre Social el pròxim dia 29 de gener. Les dos obres seran interactives gràcies al que els alumnes participaran activament durant el seu desenvolupament i pertanyen a la companyia de teatre “Face 2 Face” que oferirà dos sessions per a cada una, la primera s’iniciarà a les 09.15 i la segona a 11 hores.


A més, es continuaran oferint altres representacions teatrals estructurades per als cicles d’infantil i primària que tindran lloc “entre els mesos d’abril o maig i d’octubre o novembre” ja que “sabem que el teatre forma part de la cultura, també és educació i una manera d’aprendre”, ha afirmat Perlés.


Finalment, l’edil socialista ha lamentat que la conselleria d’Educació haja retirat la subvenció per als cicles de teatre a Altea per retalls pressupostaris. En este sentit, Perlés ha afirmat que ara l’Ajuntament sufragarà el cost íntegre del projecte i ha matisat que “ens agradaria oferir més teatre als escolars alteans però hi ha sigut impossible després de deixar de rebre les ajudes de la Generalitat”.

Pin It on Pinterest