Select Page

Dissabte passat, la ministra Ángeles González-Sinde inaugurava, junt amb l’alcalde d’Altea, el regidor d’Esports, la corporació Municipal i nombroses personalitats de la política, les instal·lacions del nou complex esportiu “Joan Montiel” d’Altea la Vella. Un esdeveniment que posa a disposició dels veïns d’Altea la Vella i també d’Altea una zona esportiva i de recreació, en la que El Govern de la nació hi ha invertit més de 900.000€ a través del Pla E.
Després de descobrir la placa que dóna nom al complex esportiu, tasca que van exercir la ministra i la viuda de Joan Montiel -acompanyada per familiars, amics i desenes de veïns d’Altea la Vella- l’alcalde, Andrés Ripoll, va destapar la placa inaugural. A continuació, va prendre la paraula el responsable municipal d’Esports, Eloy Hidalgo, qui va ressaltar l’esperit esportiu de Montiel i va fer una descripció de les obres escomeses.
Després del regidor, va prendre la paraula l’alcalde, Andrés Ripoll, que va recordar la inversió que El Govern de la nació acaba de realitzar a Altea, gràcies al Pla E; fruit de què també és este complex esportiu.
Finalment, era la ministra González-Sinde, el qual prenia la paraula per a clausurar l’acte inaugural. La ministra, qui està vinculada a Altea, va qualificar les noves instal·lacions com un “model d’espai públic necessari per a la convivència”.
Entre els assistents a l’acte es trobaven el Delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Ricardo Peralta; la subdelegada del Govern en la província, Encarna Llinares; el Secretri general del PSPV- PSOE en la Comunitat, Jorge Alarte i la socialista Carmen Alborch.

Pin It on Pinterest