Select Page

“L’Equip de Govern continuem treballant en la reparació de tots aquells desperfectes que va ocasionar, fa alguns dies, el temporal de pluja i vent”. Amb estes paraules l’edil d’Infraestructures, Medi Ambient i platges ha desmentit les crítiques fetes pel Grup Municipal Popular i l’edil no adscrita Paca Sevila, els que han acusat al Govern de no tindre previsió i resposta davant d’estos fenòmens. Declaracions que ha realitzat Santiago Ronda durant la visita que ha cursat al passeig Sant Pere; lloc en què s’estan realitzant els treballs de reparació de la passarel·la de fusta que servix de prolongació del passeig i que a conseqüència de l’onatge es va alçar en algun dels seus trams.


L’edil socialista ha destacat que “la resposta de l’Equip de Govern davant dels mals ocasionats pel temporal ha sigut urgent. Tant les brigades de Servicis com els operaris de l’Empresa Pública de Desenvolupament Municipal es van posar a treballar amb immediatesa i el primer va ser habilitar els vials per a preservar la seguretat dels ciutadans i poder respondre a les urgències que pogueren sorgir. Exemple d’això és que a mitjanit s’estaven obrint al trànsit les urbanitzacions que havien quedat tancades”.


Ronda ha explicat alguns dels tràmits duts a terme per l’àrea d’Infraestructures amb l’objectiu de normalitzar la situació; com per exemple les conversacions mantingudes amb la Direcció Provincial de Costes per a requerir la reparació immediata dels desperfectes ocasionats pels temporals del passat mes de desembre i la setmana passada en la costa alteana.


En el cas concret de les mosses que el temporal ha deixat en la passarel·la de fusta del passeig Sant Pere, la restitució de la qual ha sigut motiu de crítica per part d’alguns grups de l’oposició, Santiago Ronda ha sigut rotund en les seues manifestacions: “s’han fet declaracions acusant a l’Equip de Govern d’inoperativitat, inclús quan tots els ciutadans poden veure que s’estan duent a terme els treballs de reparació. Tan sols queden 4 o 5 metres per reconstruir i des d’un principi la zona estava Vallada i segellada amb cinta policial”. Al que l’edil ha afegit, “hi ha hagut inclús que recuperar les fustes i reforçar la seua subjecció”. En este punt l’edil socialista ha culpat a l’Equip de Govern anterior del PP de “negligent” perquè “la seua mala gestió ha fet que ara hàgem de col·locar un sistema de seguretat de major fixació de les fustes que impedisca que un nou temporal les arrossegament. Sistema de subjecció inexistent fins al moment”.


Finalment, Ronda ha recordat que “l’Equip de Govern treballa dia a dia per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i garantir la seua seguretat, per la qual cosa els treballs de la passarel·la quedaran conclosos en un parell de dies”.

Pin It on Pinterest