Select Page

Este matí ha tingut lloc la firma de 14 convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i els distints clubs esportius del municipi i també esportistes individuals. Conveni pel qual el consistori recolza econòmicament als ens; així ho han donat a conéixer el Regidor d’Esports, Eloy Hidalgo i l’alcalde, Andrés Ripoll, firmant del document junt amb els representants dels diferents clubs.
Dels 14 convenis rubricats, 3 pertanyen a esportistes alteans d’elit: Anna Isabel Gimeno; Vicent Navarro, El Barranquí i Javier Llinares. Les altres subvencions atorgades corresponen al Motoclub Altea; Club d’Atletisme; Futbol Sala; Ciclista; Voleibol; Colombicultura; Básquet; Pilota Valenciana; Club nàutic; Club de Tenis i Represa Slot Altea.
En el transcurs de l’acte de firma dels convenis, l’edil d’Esports ha realitzat balanç de l’any esportiu, qualificant-lo de positiu, “perquè hem vist com s’han anat consolidant els clubs i també com s’han obtingut bons resultats”. Hidalgo ha manifestat la disposició del consistori que s’ha de seguir col·laborant amb les distintes entitats esportives del municipi. Voluntat que ha sigut confirmada pel propi alcalde qui ha comentat, “des de l’Ajuntment i la regidoria d’Esports s’ha fet una aposta forta per l’esport de base perquè tots els xiquets d’Altea puguen practicar algun esport. Volguérem ajudar més perquè sabem que vos fan falta més recursos però no tenim més i ara el que queda és tractar de traure el màxim rendiment als recursos de què disposeu”.

Pin It on Pinterest