Select Page

A partir d’este moment, el Pla es publicarà en el Boletín Oficial del Estado, es remetran totes les notificacions als afectats i s’enviarà també al Registre de la Propietat. Finalitzats els dits tràmits administratius, començaran les obres d’urbanització gràcies al que s’instal·laran voreres, clavegueram, enllumenat i totes les infraestructures bàsiques. Segons el primer edil, la urbanització del Pla Parcial de Belles Arts “dinamitzarà el sector de la construcció i tots els sectors relacionats i es convertirà en una injecció econòmica per al poble”. Ripoll també ha recordat que amb este Pla “es crearan nous solars per a la construcció ja que hi ha pocs a Altea el que serà un pulmó d’aire per a totes les empreses de construcció alteanes i més en la situació actual”. L’alcalde preveu que en dos mesos els propietaris de les parcel·les podran “presentar projectes d’edificació en l’àrea d’Urbanisme”.
El Pla Parcial compta amb una superfície de quasi 300.000 metres quadrats compresos entre la carretera de La Nucia, el carrer Benidorm, el carrer Alcoi i la partida Les Boqueres.
D’altra banda, l’alcalde ha recordat que a partir de gener també es comptarà “amb el document d’inici per a la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana” vigent des de 1982. En este sentit, ha matisat que “ordenarem el sòl lliure de manera sostenible i d’acord amb el futur desenvolupament del municipi”.
Així mateix, l’alcalde va enumerar multitud de projectes de l’equip de Govern PSOE-CIPAL durant 2009, entre les que destaquen, les 19 obres executades a Altea gràcies al Pla E del Govern central valorades en 4.008.430 euros, la regeneració del riu Algar amb un pressupost de 981.093 euros, la ubicació de l’oficina d’Estrangeria en el municipi o la inversió de 1.866.189 euros per a millorar la xarxa de distribució d’aigua i sanejament realitzada per Aigües d’Altea, entre altres. Per al 2010, el primer edil va avançar que gràcies al segon Pla E que dotarà al municipi de 2.543.982 euros s’aconseguirà “la creació d’un passeig verd, la reparació del Portal Nou, instal·lació de plaques solars, pista esportiva en el col·legi d’Altea la Vella, condicionar els baixos de Palau Altea, zones wifi en espais públics, etc”. Altres projectes pendents d’execució són les 16 obres del Pla PIB de la Generalitat Valenciana que compten amb un pressupost de 4.472.275 euros per a Altea. Segons Ripoll, “estem complint amb el nostre programa electoral i continuem treballant amb la mateixa il·lusió que al principi de la legislatura gràcies al que estem aconseguint moltes iniciatives positives per al municipi”.
En el menjar nadalenca a més del primer edil també van estar presents el regidor de Mitjans de Comunicació, Miquel Zaragoza, la portaveu de CIPAL, Carolina Punset, el portaveu de Bloc-Verds, Baltasar Ripoll, i la regidora del PP, Mari Pepa Rostoll

Pin It on Pinterest